Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

" say you love me now ? "
Monday, January 9, 2012 | 3:26:00 AM | 0 comments
assalamualaikum w.b.t 
hye peps , lama tak menjenguk sini . sekarang musim final , memang tak sempat langsung nak menjenguk sini . sibuk study je sekarang . ehh ? tapi ni boleh pulak post entri tengah-tengah pagi buta macam ni kan ? actually tengah study jugak tapi release tension jap .

hah , dengar tak lagu sekarang ni yang tengah berbunyi ni ? owh lagu ni ada orang suruh saya dengar kat link yang dia share kat facebook . ehh tupp tupp , saya tak paham sebab lagu yang dia share tu , lagu omputih . oke , fine . die salah share link laa pulak . * buat citer kelakar betol . haha :))

saye tak pernah dengar lagu ni . first time dengar , terus repeat lagu ni over and over again . rase tak puas nak dengar lagu ni . sentiase nak dengar lagi even dah berpuluh kali lagu ni dimainkan . * hey awak , thanx for this lovely song


actually saye  pernah suke awak dulu , pernah sayang jugak . tapi bile saye taw awak suke orang lain , then saye tak de lah nak expose sangat feeling saye kat awak . lama-lama feeling tu hilang sendiri je . ape yang awak rase sekarang , pasti akan hilang jugak satu hari nanti . * trust me :)

p/s - thanx for being by my side . even kadang-kadang saya tak taw awak faham ke tak ape yang saye tulis kat awak . haha :))

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit