Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

potpet potpet
Wednesday, January 25, 2012 | 1:16:00 AM | 2 comments
susah nye nak tido malam sekarang ni . yelah , dah biase stay up untuk final kan . ni lah masalah nye . terbawak-bawak sampai kat rumah . dah lah tak taw nak buat ape kalau dok rumah ni . * bosannnn !

then , malam ni , for the first time bukak laptop depan abah setelah habis exam . lame die merenung desktop . * awat nye ? adehhh ~


" siapa tu ? "
" asrarudin putra omar , abah . pemain bola malaysia tu "
" banyak sangat gambar die , baik letak gambar abah je "
" erkkkk ???? "

dulu , first-2 memang letak gambar abah && family members yang lain . tapi sejak sea games hari tu , berubah pulak gambar ni . entah siape laa gatal tangan yang pergi tukar gambar ni . * hahaha :))

mak pon dah pandai dok stalk stalk aku punye desktop lappy ni . aishhh ~ bukan menantu mak abah laa ni . * dont worry . 

p/s -  dah sampai mase , pina kenal kan laa . hik hik >_<

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit