Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

FINAL is OVER !!!
Friday, January 20, 2012 | 5:20:00 PM | 0 comments

pejam celik , pejam celik , habis jugak semester 4 saye a.k.a semester 1 untuk degree . fuhhh ~ dah boleh nak tarik nafas lega untuk seketika sebelum result dikeluarkan . boleh laah nak pergi shopping , nak pergi jalan-jalan , nak tido 24 jam , nak online bile bile mase . * susah ekk jadi budak degree ni ? hukk ~


hah ni laa buku-buku yang saye dok ngadap sepanjang sem 4 ni . 8 subjek , tapi untuk final ade 6 paper je . JE ? huh ! sampai demam laa struggle punye pasal . mujur kuat semangat , kalau tak lame dah quit study taw . tulah , nak singkat mase degree jadi 2 taon setengah , dah otak pon kene compress jugak . budak mekanikal rilek je boleh sambung tige tahun . * boleh da nak isi borang tarik diri dari u . haha :))


musim-musim exam . bersepah-sepah bilik . maklum laaa , dok sibuk study je masing-masing . sumpah , best dok bilik ni ! will miss this room after this :( . sem depan kemungkinan besar dok menyewa kat luar . jauh dari fac    * ouhh , tak boleh laa nak bangun lambat lagi :p

kesimpulannya , aku memang tak suke dok kat shah alam ni . jauh dari umah , so aku tak boleh nak balik umah every weeks macam amik diploma kat jengka dulu . && lecturer pulak , sabar je laahhh ~ memang macam langit ngan bumi kalau nak beza dgn lecturer kat jengka dulu .

p/s - tapi , kawan kawan kat sini , paling BEST ! harap dapat jumpe lagi next sem . selamat bercuti kawan kawan :)

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit