Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

mid-sem break !!!
Saturday, November 5, 2011 | 12:37:00 AM | 0 comments
mid-sem break . hooreeeyyy ! even waktu post entri ni , saye belom sampai umah , tapi tak pe . berape jam je dah tinggal untuk saye bertemu dengan rumahku syurgaku . empat minggu tak balik . sesuatu yang jarang berlaku mase belajar kat jengka dulu . * bukan jarang berlaku , rasenye tak pernah berlaku pon . haha :))

petang tadi semangat jalan ke TS , untuk sem ni je dah pergi 3 kali . bosan laa pulak . tapi tiap kali pergi , tangan memang tak pernah kosong . * sejak bile pulak aku pandai shopping ni ? adehhh ~


ape pulak ni tetibe je gambar i love u pulak yang keluar . tak de kena mengena kott dengan citer jalan jalan pergi shopping petang tadi . ohh lupe , mood jiwang dah datang semule . saye & si die dah berbaek . bukan laah gadoh sangat pon . masing masing busy sampai rase malas nak maen merajuk & sesi pujuk memujuk . * anak mude lah kate kan . aha :p

p/s - can't wait to balik mentakab kejap lagi . rinduuuuuu ~

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit