Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

netbaLL & october
Sunday, October 9, 2011 | 7:01:00 PM | 0 comments
hye guys . lame tak cakap cakap pasal netball kan ? bukan da lupe pasal netball , tapi mase seolah olah cemburu je bile saye nak maen netball . ape boleh buat . haha . minggu ni saye balik rumah , sebab da 3 minggu ta balik kan ? rumah pon da asek panggil name saye je suh balik . * even ade 3 test berderet deret next week , balik tetap balik . haha .

isnin malam aisyah text , tanye na maen ke ta ? ofkos laa jawab na kan . siap ajak adik saye pulak maen . 1st time laa adik saye maen ngan kitorang semua ni haa . so , ni saye na bagi tengok gambar gambar semalam .



first game , datang datang teros maen . tak warm up , tak ape , teros je maen . jadi WA . goyang lutut nak kejar bola . hahaha .



ni da last game . memang da penat gile gile da . mampu jadi GS je . tak larat da nak jadi GA . ketar lutut nak lari . nampak sangat laa saye ni da gemok . asek dok ngadap buku + lappy je sampai lupe nak riadah . * ececeh , macam rajen sangat laa pulak nak gi riadah . haha .


ni tyme da menang . hoii tak sangke umur dah nak masok 21 , ade lagi koleksi medal . jangan jeles . * kikiki :p


ni pic saye ngan adik . kami memang same same pecinta netball . die tu tak malu , follow game yang saye cinta . haha .


ni pulak dah nak balik . dah dapat medal , hati dah senang , saatnya balik ke rumah tercinta . even penat gile , tapi tak pe . dapat medal , dapat rm25 . memang tak sia sia laa balik minggu ni .

p/s - now kat shah alam da . semoga saye tabah di sini :|

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit