Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

hadiah WANIE buat saye :)
Wednesday, October 26, 2011 | 1:03:00 PM | 4 comments
hati mle rase tak senag bile mieyra si mulut lembik dah post entri kat blog die . meh meh nak share jgak story ni .


oke , ni hadiah dari wanie si mulut lembik II buat saye sempena konvokesyen diploma saye yang akan berlangsung pada 30hb nanti . 

terima kasih wanie . walaupon mulut kau lembik macam miera , aku tetap tak kisah . walaupon kau beli hadiah ni depan mata aku je , aku tetap hargai nye . aku letak atas meja study aku taw . * terharu laa tu , kan kan ? haha :))

p/s - wanie , aku sayang kau . aku sayang kau jugak , miera :)

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit