Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

Cerita Sedih :(
Friday, October 14, 2011 | 7:00:00 PM | 0 comments
Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?

Bf : Mcam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text , call or apa apa yang berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dekat awak okay ? Kita tengok siapa menang .
Gf : Okay !

... Esoknya , si Gf terpksa lah tahan rindu dekat Bf . Mengenangkan yang ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pergi dekat rumah Bf dia . Di luar rumah , ramai orang . Dia mula rasa pelik then terus masok ke rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di tenga rumah . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dekat Gf .
Surat yng bertulis :

Sayang , semlam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya..

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit