Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

saat saat indah sebagai pekerja site ofis :p
Saturday, September 3, 2011 | 12:04:00 AM | 0 comments
pejam celik pejam celik , dah 4 bulan saye keje kat nazifa resources sdn. bhd. penat ? tak payah cakap laa kan . ofkos laa . orang laen sebok dok goyang kaki 4 bulan , saye pulak sebok keje . sebok kumpul duet , konon konon nak beli lappy untuk diri sendiri . last last mak pulak yang belanje . ceyh ! anak tak kenang budi sunggoh . haha .   * thanx mak , LOVE U :)

seawal jam 7.30 pagi da terpacak kat ofis . ape boleh buat , kakak keje ofis , nak tak nak saye pon kena datang awal laah kan . sob sob . pukul 8.10 baru lah naik van pergi ke site ofis . tu pon kalo site ofis nye jauh , kalau site ofis dekat , jalan kaki je lah . hoiii sadis sungguh pepagi bute da exercise tawaf satu temerloh . haha . * sabar pina , sabar , nak beli lappy kan ? ciss ~

 tunggu customer datang . haha .

1st day keje , site ofis bertempat di the store temerloh . dah laa ramai orang yang suke pergi site ofis tu , mak oiyy tak menang tangan nak melayan customer . yang best nye tak kene marah . hoyeh ! saye berjaya menjadi pekerja yang cemerlang . tapi biase laa . langit tak selamanya cerah kan , kadang kadang mendung , kadang ribut petir . soal kena marah ngan customer , dah biase . siap saye pulak yang tengking customer tu balik . bunyi macam tak baik je , tapi takkan kite nak tegakkan benang yang basah kan ? * dah salah , ngaku je laahh ye orang orang awam . ishhh !

 inilah site ofis saye . haha . kaunter jualan kupon letak kereta .

makin lame keje , makin seronok pulak . yelah , duet ade . kredit tak pernah tinggal 1 sen . ehhh tipu pulak . pernah je , tu pon sebab malas nak topup . rase nak makan kfc ke mcD ke , boleh dah nak pakai duet sendiri . tak payah nak buat muka sedih mintak kat mak abah lagi dah . sebab tau dalam purse mesti ade punye duet . * tak nak benti keje !!!

 snap before masuk keje lepas rehat .

hari ni last day keje , tak ramai yang datang sebab masih dalam mood beraya kan . saye pon tak de amek gambar ngan diorang sebab lepas ni komfem memang akan jumpe lagi , insyaAllah kalau panjang umor . sebak pulak tengok site ofis . lepas ni tak de lagi dah nak cuci mata tengok mamat ensem yang lalu depan site ofis . * sile abaikan ayat gatal ni ye si die saye tu . haha :))

 nampak yang baju merah tu ? haha . peace ~

last but not least , special thanx to encik amie sebab bagi saye peluang untuk kerja part time selame 4 bulan kat nazifa . lepas ni , insyaAllah saye keje lagi ye encik . bagi laa saye keje lagi . huh ! tak sempat pulak nak kenal kenal ngan penguatkuase baru yang mude mude tu . * hahah :p

p/s - i'm going to miss my work :'(

doakan saye berjaya dengan cemerlang degree nanti , amin .

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit