Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

31 ogos 2011 ; 3 kejadian yang tak mungkin dilupakan .
Thursday, September 1, 2011 | 12:20:00 AM | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t. selamat hari raya aidilfitri . mohon maaf zahir dan batin kalau kalau selame ni ade terkasar bahasa atau tersilap bicara dan mungkin jugak ade yang terase hati dengan entri entri sebelum ni . * harap dimaafkan semuanya oke:)

Pagi pagi bangun , da kene bersiap . hari raya kedua kan , merata lagi nak pergi berjalan . anak dara pulak ade 4 orang , memang lama lah kalau nak tunggu semua bersiap . nama pon anak dara , nak pakai shawl lah , tudung kembung laah . * macam macam lagi laah perangai pelik anak dara ni . haha:))


Dalam pada kami bersiap tu , abah pon nak undur kereta . nak dijadikan cerita , abah terlanggar kucing kesayangan abah , CICI nama die . abah menjerit , mak pon same . saye pon terus meluru keluar rumah . omg , cici dah takde . cici , nape pergi cepat sangat ? pina sedih sangat , air mata kuar tanpa segan segan . * lebih sedih dari putus cinta taw . hee ~ mood nak beraye pon terus merudum ke NEGATIVE 100 .


Hari ni 31 ogos 2011 . selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-54 . bangga taw saye jadi rakyat malaysia . tak pernah ade niat nak pergi merempat negara orang demi mencari sesuap nasik . * fuhhh ~ ayat makan dalam sungguh . Malaysia dah merdeka , tapi fikiran saye ni masih belom merdeka lagi . entah sampai bile harus berada di takuk yang lama .

&& hari ni jugak besday adik saye yang bongsu , NANI KOYYAA .
SELAMAT HARI JADI YANG KE-14 .
semoga makin membesar . hik hik >_< . baju tu agak agak tak muat , silalah derma kepada saye ye . * erkkk , ta buruk siku , kan ? haha:))

p/s – si die saye tu cakap , yang idop pasti akan mati . * awak tu copy paste ayat saye laa !!

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit