Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

kerja @ sambung study ?
Sunday, July 3, 2011 | 10:24:00 AM | 2 comments
fuhhh ~ fuhhhh ~ waahhh da bersawang bagai da saye punye blog ni haa . punye laa malas na hapdet entri skunk . jemu + bosan + tak de mood . * bla bla bla . . .

pejam celik , pejam celik , hari ni dah genap due bulan saye keje . tak sedar je mase berlalu . dah due gaji saye dapat . seronok dapat pegang duit . kalau keje terus je , ehh da boleh kalau nak pergi seberang . kalau berangan memang seronok , sampai tak ingat dunie . nak pergi seberang laa ape laa . * pina , pina , stop dreaming laa ! haha :))

last thursday , ehh skipping laa pulak . erm khamis lepas , tetibe enset berbunyi time da habis keje . dalam hati , " owh , ni mesti om " cek cek enset , one of my ex-cluzmate yang anta text tu . " da cek degree ke ? " . gulllpp . degree amende pulak ni ? aiseyyy hari ni baru 30 jun , cakap kua keputusan pertengahan julai . * nampak sangat laa tak pernah bukak student portal . haha :))

balik umah , online jap . ehh ehh bukan cek degree ehh . cek notification facebook je . si die tak bagi message pon :'( . aha ~ nak buat cite sedih laa pulak kan ? padahal si die tengah ujian sekarang , so jarang jarang laa online . oke , oke , back to our main topic . semakan belum dibuka . oke , esok esok je laa cek . tak lari mane pon keputusan tu haa .

petang jumaat , ehh ade lagi orang tanye saye dapat sambung mane . uwaaaa :'( . korang sume ni cek kat mane ? asal saye tak leh cek pon ? * petanda awal tak dapat degree , kott ? hati dah berdegup dup dap dup dap . kalau tak dapat degree , nak buat ape ? kawin ? dok kat seberang ? * oiyyyy pina ! si die pon S1 tak habis lagi . hahaha :)) . 

malam tu cek lagi . bile klik Semak Keputusan , terus pautan keluar macam ni .


No KP Anda : 901012065805
Harap Maaf,
Permohonan anda ke Universiti Teknologi MARA adalah tidak berjaya.





Keputusan adalah muktamad !

Permohonan kemasukan ke UiTM bagi Semester 2 2011/2012 akan diiklankan dan dibuka pada bulan Julai 2011 melalui 
http://online.uitm.edu.my 


 
Pastikan No KP anda betul dan anda membuat permohonan, klik di sini untuk semak semula


ehhh , alamak . salah masuk IC laaa . punye laa excited haa nak check rezak , sampai tah masok IC sape tah . uwaaaaa :'( , buat cuak senggoh laaa . oke oke , cube lagi for the 2nd tyme .


Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:
Program:(EC220)Sepenuh Masa
  SARJANA MUDA KEJURUTERAAN (KEPUJIAN) AWAM
  FAKULTI KEJURUTERAAN AWAM
 
Semester:Semester 1 2011/2012 
    
 
Kampus:B-UiTM Shah Alam
  FAKULTI KEJURUTERAAN AWAM
  UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA, 40450 SHAH ALAM


p/s - alhamdulillah . cite cite nak sambung belajar dah tercapai . tapi . . . . due bulan kerja , buat saye pikir 80 kali , nak sambung belajar ke or nak terus kerja ? 

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit