Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

jatuh cinta lagi ~
Saturday, July 16, 2011 | 9:03:00 AM | 0 comments
hey hey . asal sebut je jatuh cinta , mesti pikir saye ni nak curang . bukan laa . saye setia laa . hik hik >_< . 
* setia laa sangat , kan ? haha :))

hah lupe nak cakap , hari tu fiesta bera , saye mewakili syarikat saye maen netball . alhamdulillah , kami dapat tempat ke-3 . hebat pulak tibe tibe . padahal , import budak sport rec UiTM Jengka . * tak aci , tak aci ! haha :)) . alahai , import bdk sport rec je pon , team lain siap import budak negeri bagai , tak kecoh pon . so diam diam suda , oke :)

dengar lagu yang tengah main sekarang ? ni salah satu lagu seberang yang cukop menarek minat saye . makin lame dengar , makin nak dengar . walaupon bukan name saye , tapi lagu ni sangat best . macam lagu dangdut pon ade . biase laa , seberang kan ? memang tak lari laa dari muzik dangdut die . * hik hik >_< .

macam mane saye leh dapat lagu ni ? haa , dari sape lagi . sah sah laa dari mamat pujaan hati tu . oke , die cakap die suke lagu ni . tanye punye tanye , ehh ehh , EX-GF die name aisyah laa . uwaaaa :'( . tapi saye tak jelez pon . ex die je pon , kan ? mase lalu die . takkan laa saye over sangat nak jelez . * saye hari hari dok maen mate ngan mamat sebelah rumah , siap post status kat fb lagi , si die tak cakap pape pon .

p/s - jatuh cinta ngan lagu aisyah ni :p

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit