Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

fiesta bera , pahang :)
Saturday, July 9, 2011 | 9:56:00 AM | 0 comments
hai kakak , abang , adik , pakcik , makcik . oke kali ni just nak post a simple entry . * promise , promise :)


dapat bace tu ? sape sape yang dekat dengan bera , pahang , dijemput memeriahkan fiesta bera yang berlangsung pada 8 , 9 & 10 julai 2011 . macam macam aktiviti ada . memang tak rugi laa kalau pergi sane . dapat gak release tension dari kesibukan kehidupan seharian . nak cuci mata pon boleh , tiade sape yang nak halang . * ehh , sempat menggatal pulak . hee ~

p/s - tak sabar nak main netball esok . dah lame si gemok ni tak main :p .

SEE YOU THERE :)

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit