Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

adab & sopan
Sunday, July 24, 2011 | 8:30:00 PM | 0 comments
ehh dah makin malas nak hapdet blog sekarang . sunggoh laa takde mood . tambah tambah bile ade probs yang takleh nak dikongsi kat sini . * arrrggghhh , tencen nye saye ! haha :))

petang tadi after melawat adek d hostel , saye + pah + mak + abah shopping barang rumah kat tunas manje temerloh . ramai nye orang ehh even dah lewat petang . owh , kami pon join laa orang orang yang ramai tu . * lagi ramai , lagi meriah kan ? hik hik >_<

tengah tengah dok pikir ape lagi barang yang harus + sunat + wajib dibeli , saye pon tertoleh ke belakang . sebab soksek soksek macam ade orang gadoh je . * ehh ternyate betol laa pulak . saye pon ape lagi , sebab alang alang da tengok , biar je lah saye tengok sampai habis kan ? baru lah rase puas hati sikit .

rupe rupe nye nak jadi citer ade sorang akak A ni tolak troli , tapi mungkin die secara tak sengaja terlanggar troli die kat anak akak B . akak B pon bengang laa sebab anak die kena langgar ngan troli .*  eheh ~ akak akak sekalian , hal kecik je pown . 

dalam hal ni , saye rase due due takde yang salah & takde yang betol . akak A mungkin memang tak sengaja tolak troli & langgar anak akak B sebab mungkin die sebok tolak troli sambil tengok barang barang kat tepi die . tapi akak A lain kali patot pandang depan bile nak tolak troli . akak B pulak tak boleh laa sedap sedap je nak marah akak A . sopan santun laa sikit . anak akak B pon takde laa sampai patah kaki . elok je siap leh lompat lompat lagi lepas kejadian . haishh benda kecik je , ribot satu dunie . * ish ish ish .

p/s - kerana pulut santan binasa , kerana mulut badan binasa :)

ade kene mengena ke ? haha :))

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit