Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

listen to this song
Wednesday, June 8, 2011 | 9:29:00 PM | 0 comments
jarang jarang sekali saye post lagu kat entri .
kecuali kalau lagu tu si die yang bagi ke .
atau ade kene mengena ngan ape yang berlaku ke .
tapi hari ni macam lain sikit .

* before tekan play , sile klik di "heart song" untuk pause kan lagu tersebut . terime kaseh :)


first time dengar lagu ni dah suke .
second time bertambah tambah laa suke .
teros je bukak kat youtube .
even tak suke kat penyanyi die , tapi lagu ni sangat laa best .

p/s - namun sukar untuk aku meluahkan , 
ku cinta padamu

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit