Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

i'm proud with my work .
Monday, June 20, 2011 | 8:34:00 PM | 0 comments
oke , hari ni kerja macam biase walaupun sangat sangat fobia + trauma setelah kejadian hari tu . tak pe , nak hidup , kena kuatkan semangat . * ye , saye kuat ! haha :))

tengah seronok tengok kiri kanan , ade pulak orang datang site office saye . 

" berape ehh ? "

" ehhhhh , SIR ! "

" laaa , kenape awak keje sini ? "

" saje je sir "

he is my lecturer . encik syahrul , ajar saye basic solid mechanics mase part 3 dulu . patot laa hari ni tergerak hati nak bawak note structure puan tini a.k.a isteri die . rupe rupenye petanda suami die nak datang . * lawak sungguh .

" awak tak de kelas ke ? "

" ehh sir , kan saye dah habis " .
sah die tak ingat saye sangat . ramai kan student die .

" pastu ni ? " 
sambil tunjuk ke arah note structure tu .

" saje , rindu rindu . hehe " 
sambil tersngih macam kerang busuk .

" kenape awak keje ni ? "

" saje je sir , saye bosan laa dok umah lame lame "

dan ade lagi laa dialog kami selepas tu . tapi kejap je sebab sir pon dah nak balik jengka mase tu . saye suke + happy dapat jumpe lecturer saye kat site office . * bukan senang taw nak jumpe budak EC kat dalam site office macam tu . haha :))

p/s - tak kisah saye keje kat mane pon , saye bangga sebab yang penting keje saye halal :)



Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit