Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

curang vs selingkuh .
Monday, June 6, 2011 | 9:23:00 AM | 0 comments
hari ni hari isnin . sempat lak nak update blog pepagi bute macam ni . actually hari ni saye cuti , even kerja berlambak kat site ofis tu . semalam tak bape sehat , jadi hari ni mak suruh saye cuti . * padahal , tak sakit dah hari ni . haha .

saje je nak online pagi pagi . ehh tak sangke orang yang saye suke tu online jugak before die masok keje . sempat gak laa berbalas balas komen kat status saye . last message die rase nye sabtu malam . * agak teruje laa sekarang ni . hee ~




takde niat nak curang dengan si die . tapi ape boleh buat , hati dah suke . suke dengan semua yang ada pada die . die boleh jadi abang , boleh jadi kawan , boleh jadi sape sape je yang saye nak . die selalu ade kalau saye sedih . * kalau die sedih , saye wt dungu je . hehe ;p

si die belum tahu pasal ni . hubungan kami dah nak masok setahon , saye pulak tetibe yang buat hal . oke oke , saye janji tak curang . saye mungkin suke kat orang lain tu , tapi takde niat untuk jadi lebih dari kawan . * promise ! orang cakap , what goes around , comes around kan ? takut pulak nak jadi curang . haha .

p/s - ape nak buat sekarang ni ? huh !

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit