Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

the best day of mine
Saturday, June 11, 2011 | 11:58:00 PM | 0 comments
oke . before 11 JUN 2011 melabuhkan tirai , before mata tertutup tak mampu lagi nak berjaga & before laptop ni tak buat hal kejap on kejap off , bagi saye citer ape yang menariknye hari ni .


11 JUN 2011 .
genaplah saye dan si die setahun . 
HAPPY ANNIVERSARY , SAYANG . I LOVE YOU .
message masuk kat enset * gune fb mobile laa kate kan , time kaseh celcom . haha . jam menunjukkan pukul 2.08 pagi waktu malaysia ( 1.08 waktu indonesia barat ) . saye dah nyeyak tidur sampai ke australia dah rase nye . terus tersenyum dapat message tu . siap leh reply lagi message .
thanx for complete my life . i love u even more :) 
* doakan saye dan si die bahagia 


hari ni , petang tadi , saye keluar with pini + nani . saye beli xperia x8 . mungkin tak segah + sehebat + semahal enset orang lain . tak pe , saye tak kisah . yang penting tu hasil titik peluh saye . hadiah dari saye untuk diri saye sendiri sebab akhirnye berjaya habiskan diploma .  * thanx to everyone .

okeh , rase nye cukup sampai kat sini je laa saye menaip . nak berfacebooking pulak . jumpe lain kali oke .

p/s - senyum sampai tak tidur laa malam ni . haha .

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit