Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

should i ?
Sunday, May 15, 2011 | 10:40:00 PM | 0 comments
luke di aty tak siape yang tahu . 

yee , saye suke ayat di atas . sebab saye tengah terluke sekarang . but no one knew it . & saye pon tak rase nak bagitaw sape sape tentang ni .

should i share it with apis ? die tak faham sangat bahasa malaysia , jadi rase nye akan jadi miscommunication je nanti . better tak payah citer kat die . * tapi , at least die taw saye tengah tak oke sekarang .

bezfren ? syat ? owh saye tak rase die nak dengar semua ni . lagipon bende remeh je kot . nak citer pn jadi malas . * haha :))

p/s - kesimpulan nya , saye tak kan citer kat sape sape . cukup sekadar anda yang bace je yang taw :)

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit