Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

saye & kerja
Friday, May 6, 2011 | 3:39:00 PM | 0 comments
aha ~ asal sume orang na tanye sal kerja ni ? owh sebab cuti 4 bulan ehh masing masing ? lame ehhh ? ta sanggup na masak ari ari kat umah ekk ? * bhahaha :)) .

meh meh na bagitau sikit . sekarang saye da mule berjinak jinak keje dengan MPT atau lebih dikenali sebagai majlis perbandaran temerloh . keje ape ? keje sebagai engineer . ari ari laa dok maen panas kat site . yelah kan , dah name pon amek awam , nak tak nak kena laa maen ngan panas jugak . * berangan ke langit . lalalala ~

muke penat bab seharian berjemur . siap ade uniform bagai . haha :))

ni plak keje melaram . 

ape ? ingat engineer tak buleyh nak melawa ke haaa ? tapi ta de laa na gi keje pakai mekap bagai . cair mekap kene panas . * ta seswai , oke . lalalala ~

pandai saye parking , kan ? haha :))

sejak da jadi engineer ni , dah mule lah kene bawak kete sendiri g site office . yelah , mane ade orang nak anta , nak ambik . even tak berani , buat buat je laaa berani . orang pon sebab memang da tengok sticker P yang besar berkaler merah tu & pompuan pulak yang bawak , sume laaa bagi laluan . * kikikiki ;p

jadi , kalo jarang jarang update blog tu , paham paham laa yerk . projek memang tengah banyak sekarang . kalau asyik update blog je , tah bile laa saye na wat keje keje ofis tu . kang bising lak yang dipertua mpt . * heee ~

p/s - thanx kat dini + fira yang sudi melawat ke tapak projek saye hari ni . haha :)) . gambar akan d upload d mase akan datang .

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit