Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

same ke tak ?
Monday, May 9, 2011 | 10:41:00 PM | 0 comments
nak bagi awak semua dengar due lagu ni . then , banding kan , same ke tak . 

lagu 1 :
ahdan - disini untukmu


 lagu ni saye dengar beberapa hari yang lalu , sewaktu sedang seronok bekerja di site office . * kikiki ;p . then , petang tadi mase nak balik umah pon dengar lagi lagu ni .
oke , then dengar lagu ni plak . 

lagu 2 :
sm*sh - i heart you


lagu ni da lame dengar . since mule jatuh hati kat kiss fm , sejak tu laa dengar lagu ni . da lebih 6 bulan kot . & lagu ni gak , si die tu bagi kat saye . * sweet kan die ? bhahaha :))

so , ape macam ? ade same tak due lagu kat atas ni ? ehhh , ke saye yang da tak reti nak dengar lagu ni ? jangan cakap tak same . saye pang kang . * suke suke je nak pang anak orang . huhu ~

p/s - suke sangat dok compare lagu lagu yang ade . da ta de kerja laen laa ni . haha :))

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit