Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

innalillah .
Wednesday, May 11, 2011 | 10:05:00 PM | 0 comments
actually malam ni takde pon rase nak menulis pape kat sini . tapi , lepas bace yassin tadi , teros rase nak share something here .

" papa sy da meninggal dunia "

rase nak luruh jantung . dah laa baru balik kerja , rase nak pitam tengah jalan tu . ehh jap jap , bukan ayah saye laaa . ayah kawan baek saye yang meninggal . ayah die da lame sakit & dah lame jugak tak sedar . * pakcik , hope pakcik tabah . saye kat sini kalo pakcik nak share pape k .

hidup itu insyaAllah , tapi mati itu pasti . kata kata ni yang selalu saye pegang . saye pernah berdoa mase kite tengah final exam , kalau ape ape buruk yang nak jadi , biarlah pakcik dah ade kat rumah & biarlah final kite habis dulu . * sebab saye tak sanggup nak tengok pakcik ulang alik dari jengka ke rumah .

pakcik , ikhlas kan pemergian dia . saye taw pakcik sayang die , tapi Allah lebih sayang kan die . * bear that in mind . doa banyak banyak . doa seorang anak soleh akan di dengar oleh Allah :)

p/s - salam takziah dari saye buat pakcik sekeluarga . al-fatihah .

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit