Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

happy time . . .
Saturday, May 21, 2011 | 3:06:00 PM | 0 comments
setelah berkali kali membuat cubaan , finally siap gak saye meng'edit' blog ni . lame betol pakai layout yang same . saye yang tengok pon naik bosan , jemu . nak bukak pon rase tak de mood je . * sempat ngutok blog sendiri


then , dengan tekad dan azam , saye sanggup laa bersengkang mata dari celik mata pagi tadi sampai laa sekarang . jam menunjukkan 3 petang . lunch pon belom lagi gara gara sibuk siapkan final project ni . * kalau belajar , tak de laa semangat cam ni . adehh ~

tak sabar nak tunggu malam . ehh , sejak due menjak ni , saye memang suke malam . sebab malam saye tak payah kerja . malam tak panas . malam jugak boleh rehat rehat kan badan yang penat . dan yang paling penting , malam adalah mase untuk saye ONLINE dengan si dia . * jangan nak kacau daun . haha :))

p/s - semakin hari semakin sayang :)

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit