Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

Wednesday, May 25, 2011 | 1:53:00 AM | 0 comments
alhamdulllah . rasa nya malam ni boleh tidur dengan puas . * ehh tak boleh puas sangat sebab esok kerja . sekarang jam menunjukkan pukul 1.15 pagi . 

tiduuuuurrrr
jgn bergadang kl g ad perlu nya
 
aha ~ tetibe je ada orang sound . taw taw je si die tu saye tengah online malam malam bute cam ni . padahal , hari hari sebelum nya , tak de pulak nak online sampai lewat malam . * saje je nak stalk saye kn ? haha :))


actually saye berjage sebab nak tengok result . result untuk final sem diploma . cuak ? berdebar debar ? semua laa perasaan bercampur baur . tak tenang rase nak tidur selagi tak tengok result . * padahal da janji dengan sendiri na tengok hari sabtu . mungkir janji tol ! haha :))




alhamdulillah . yeay ! rase na lompat lompat je sekarang ni . terlalu girang . tak sangka saye da habis diploma . time kaseh mak , abah , kaklong , pah & nani sebab banyak sabar selama pina kat jengka . cu , wan , aki & sume laa . 3 tahun , rase nye terlalu lama untuk ulang alik setiap minggu ke jengka hantar pina . i'm so proud having all of u as part of my family . * love u so much :)
 
si die orang 1st yang taw result saye sebab si die je yang masih berjaga waktu saye tengok result . tak sangka pulak die ingat hari ni hari keluar result saye . belum sempat saye nak bagitaw , die da tanye dulu . thanx for being care to me :) . * bangga tak  , hari hari pasal awk je kat entry saye ni ? haha :))
 
tak lupe jugak , terima kasih kepada semua lecturer yang telah mengajar saye . * jasa kalian , tak mungkin saye lupakan . last but not least , thanx untuk kawan kawan seperjuangan yang da banyak bagi 1001 kenangan pahit manis selama 3 tahun d UiTM Jengka . * rubie , izie ,thanx sebab jadi rummet & coursemate yang paling bez kat dunie ni :)


 p/s - saye suda tengok result saye , anda , bagaimana ?

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit