Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

again . . .
Tuesday, May 17, 2011 | 10:55:00 PM | 0 comments
baru je rase nak ketawa ketawa balik , dah air mata keluar lagi . * murah nye laa air mata kau , pina . yelaa , hati tengah tak oke lagi , so ape ape yang orang lain cakap , memang cepat je laa meresap kat jiwe . & laju je air mata mengalir kat pipi .

kalau ikut hati , memang dah tak nak dah kerja . tapi disebabkan saye ade mission , nak tak nak saye kena jugak kerja . biarlah , orang tak cakap ngan saye ke , perli saye ke . saye tetap akan kerja sampai hujung bulan 8 nanti . * NO MATTER WHAT !

& kalau ikot hati jugak , rase nak bawak diri je terbang jauh dari sini . biar tak de sape yang boleh taw saye kat mane . biar saye tak payah sesak sesak pikir hal orang lain yang remeh temeh ni . biar takde lagi air mata yang menemani hari hari saye . * semua pon tak perfect , so tak payah bajet laa kau perfect sangat , SYIALLLL !!!

p/s - sedang imagine kalau saye ada sayap , semestinya saye takkan ade kat malaysia lagi . hahahaha :))

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit