Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

1st day keje
Tuesday, May 3, 2011 | 10:48:00 PM | 2 comments
assalamualaikum . hye peps . actually saye da malas na update blog lagi , tapi someone told me to do so . jadi saye pon baik hati laa mengetuk ngetuk keyboard . penat sangat hari ni . main netball pon tak penat macam ni kott . * hee ~

ahad lepas , saye with siblings + kaklong (jiran ) & anak nye , pergi laa konvoi ke jom heboh . sanggup datang jauh jauh . ehh copp , tak jauh sangat ehh . sejam lebih je kott . memang da plan seminggu lebih awal untuk datang . cume tak best sebab mak & abah tak dapat ikot . mak sakit & abah jage mak yang sakit . kami anak beranak ? ohhh lagi enak berfoya foya d jom heboh . * ape punye jenis anak daaa ~ bhahaha :))

with lovely sys , pah :)

sedang seronok jalan kat jom heboh , mata lak ternampak someone ang memang dah lame tak jumpe . yelah , die bz keje & saye bz study . masing masing tak de mase untuk berjumpe . aha ~ seronok tengok die bekerja . memang lawak laa ~ then , saye pon jalan lagi sebab tak nak ganggu die keje .  tetibe die text , " awk kat mane?org ingt nk jumpe awk jap..tggu hotlink ni hbs jap.. " wow , dye nak jumpe saye laa .* lame tak jumpe , na cakap ape ekkk ? last last jumpe sekejap je sebab saye pon dah nak balik . next tyme jumpe , borak lame lame ehh :)

then , malam nye balik jengka sebab semalam ( isnin ) nak kene present pasal project design . for the last tyme at jengka . sedih ke ? aha ~ tak laaa . tak kan laa nak sedih kan . saye bukan nye seorang yang suke kan jengka . just sedih sebab terpakse berpisah dengan rummet kesayangan yang sangat sangat memahami . tak taw lah ade lagi ke tak mase untuk jumpe nanti . * saye da mule rindu awk laaa , RUBIE , IZIE :'(

then ary ni pulak saye da mule keje . penat penat penat ! panas oke . uniform ta dapat lagi . so , saye pon pergi keje pakai baju biase je . memang seronok laa . kalau tak , pakai uniform , lagi berasap laa kepanasan . so , gamba keje masih tak leh nak upload sehingga saye da mule pakai uniform . hee ~ ehh , esok keje lagi . so , saye benti kat sini laa . esok esok saye sambung lagi . * tapi ta janji . lalala ~

p/s - rubie , izie , esok kite mam pizza kat temerloh ehhh . i'm waiting for both of you , sayang :)

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit