Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

sabtu di jengka
Saturday, April 2, 2011 | 11:40:00 PM | 0 comments
Hye peps . welcome to my dearest diary . seperti yang saye mention dalam entri sebelum ni , minggu ni saya tak balik rumah . so , saye pon sempat laa merase weekend di jengka untuk sem terakhir ni .

Bangun seawal jam 9 pagi . * erk , awal ke ? hee ~ * then , bangun bangun terus call cluzmate . sebab hari ni ade date kat dewan serba gune (dsg) . rase nye macam da terlewat je untuk pergi date . bukak pintu , tengok player belom pergi . * owh , ta lambat sangat aku bangun rupe rupe nye . haha :)) * siap siap mandi , dalam kul 9.40 terus gerak pergi dsg . pukul 10 baru lah game mule .

actually haru ni ade ceiga (civil engineering indoor game) . hanye ade game badminton & ping pong . * kau maen ape , pina ? * oke , hari ni saye hanye jadi pompom girl je sebab saye tak pandai maen badminton @ ping pong . bile saye cakap saye tak pandai main , semua orang tak percaye . cakap saye tipu laa , buat muke laa kat saye . * ish ish ish *  bukan tak pandai langsung , tapi tak sehebat wang yihan atau ma jin atau teammate mereka . lagipon game ni kan campur ngan lelaki , so wat saye rase tak bebas untuk melompat @ menjerit @ yang seangkatan dengan nye . hee ~  

kiri : adawiyyah - runner up woman's double
kanan : mira - winner woman's single

 me with ain 

snap snap di ceiga - me , mira & ain 

setelah selesai ceiga , saye pon bergerak menuju ke pasar malam dengan roommate kesayangan ; rubie & izie . tika pon join jugak . kami pon pergi laa berempat . * first time pergi pasar untuk sem terakhir ni . huhu ~ *jalan jalan pergi beli apam balik & nasi kerabu . then , singgah b5 . * salah satu shopping complex yang ade kat jengka , oke . haha :)) * saye tak tau nak beli ape . tengok diorang beli biskut laa , megi laa . last last saye beli buah epal je . bukan nak makan sangat , tapi entah laa . tangan memang gatal nak keluar kan duit . hee ~

my lovely roommates - rubie , me & izie :)

then , malam setelah siap mentelaah semua makanan yang dibeli , saye pon dengan baik hati nye , mengajar roommate saye structure design . kasihan mereka . ade lecturer , tapi macam saye je yang jadi lecturer mereka . hee ~ * semoga tabah oke , sayang sayang ku :) * & sekarang setelah selesai mencorat coret di dearest diary , saye dah rase sangat penat . saye perlu tidur sekarang sebab esok siang ade date lagi . lalala ~

p/s - kalau lah degree nanti boleh sambung kat jengka lagi . . .


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit