Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

MOOD:GATAL NAK KAWEN,calon da ade ke ?
Tuesday, April 26, 2011 | 2:22:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum . hye peps . sehat ? moge sehat hendaknye , oke . aha ~ ary ni memang ta de aty langsung tok bangon awal . padahal semalam tido before kul 3 . ta de laa lambat sangat . juz sebab rase na lapang kan pale otak jap setelah penat hafal subjek entrepreneurship . kepale pulak memang bukan jenis menghafal . * arrrgggghhhh !!! tension betol wase . kikiki ;p

Bangon bangon je teros memikir kan soalan semalam . owhh actually malam semalam tido lambat sebab bergayot ngan sorang member ni . lame gile die menghilang . agak agak ade laa dalam 4 bulan die tak contact saye . kalau saye yang na contact die dulu , memang ta la kan . * sifat semule jadi , memang tak suke na mule kan contact orang laen . bhahaha :))

Beberapa ary yang lalu , sorang member saye a.k.a pakcik emi tanye saye nape saye tak pilih orang Malaysia ? & guess what my answer is ? saye cakap sebab orang orang sekeliling saye ni , bile kapel je putus . cam kapel untuk main main pulak . * kau tu , ta main main ke , pina ? hehe ;p . sekarang tengah konflik sebab , ehh terpakse dirahsiekan pulak . * orang orang tertentu je yang boleh taw . lalala ~ . then , da seminggu lebih jugak laa saye ta anta khabar kat die tu . bile on skype @ ym , & Nampak pulak die on9 , saye pulak yang cepat cepat off9 . bukan nak lari kan diri , tapi rase nye buat mase ni , biar saye fikir masak masak dulu .

& semalam , setelah beberape bulan member saye tu tak call , semalam macam macam bende pelik laa keluar dari mulut die . rindu laa ape laa . hey , die ajak saye kapel . * should i accept him ? actually lame da die mintak kapel tapi saye takot nanti tetibe die hilang . sebab die memang jenis yang akan ilang lame lame . kalau kapel , sanggup ke saye tak contact die untuk 4 bulan ? jadi , jawapan saye , biar lah saye fikir dulu . tak nak terburu buru . nanti yang dikejar tak dapat , yang dikendong berciciran . * wahhh , siap keluar peribahasa lagi . bhahaha :))


Kawan kawan pulak ade yang da mule invite tok datang wedding ceremony diorang . * uwaaaa , asal korang kawen cepat sangat , haaa ? pernah gak terfikir nak kawen awal , tapi untuk ape saye belajar susah susah selame ni ? bukan senang nak harungi 3 tahun di jengka . macam macam perkara berlaku . jatuh bangun , pahit manis , tawa tangis , ehh boleh cakap semua laa dah rase . then , tak kan saye nak kawen awal & tolak cite cite saye ke tepi ? perjalanan hidup masih jauh . saye tak kisah jodoh ngan sape pun . * kalau mak abah suke , saye pon oke je .

p/s – kalau dah jodoh tak ke mane kan ? haa kat kawan kawan yang dah nak kawen tu , moga bahagia hingga anak cucu .

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit