Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

mood : final exam .
Sunday, April 17, 2011 | 12:39:00 AM | 0 comments
ehh , sedar tak sedar dah final sem pon saye . opppss , final exam is around the corner laa . rabu ni dah start . OMG ! bile mase nak study macam ni kalau asyik dok layan af + blog ? haishhh ~ *  peminat setia af ke kau , pina ? haha :)) *

ni paper saye untuk sem akhir ni :
20 april 2011 - introduction to construction management
25 april 2011 - fundamental of entrepreneurship
29 april 2011 - steel & timber design

ehh , 3 paper je ke ? yuppp ! only 3 papers . tapi jangan silap ehh . ade 6 subjek untuk sem ni . lagi tige ialah , introduction to engineering economy , hydrology & water & wastewater engineering , design project . tige tige da siap common test oke . so , beban berkurang sikit . * sikit ke ? lalalala ~ *

konon konon macam nak study kejap lagi tapi mood tetibe ilang jauh terbang ke seberang . * apa dia kangen g y ama aku ? * seyesly , rase nak nangis kuat kuat . apesal haa ? die tak pernah nak marah saye . & kami tak pernah gadoh pasal hal hal kecik yang remeh temeh ni . tapi saye ngan kengkawan . . . susah kan nak cari kawan sekarang . am i need to change ? ehhh , saye paling tak suke kene berubah sebab orang laen . * kalau kau tak suke , kau boleh blah , tak payah nak kawan sangat ngan aku * simple , kan ?

p/s - 15 hari je lagi kat situ . bertahan laaa hati . . .


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit