Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

i HATE u !!! [ part 2 ]
Tuesday, April 12, 2011 | 1:17:00 PM | 0 comments
assalamualaikum w.b.t. hey lame tol tak menjenguk blog . busy bukan maen lagi . padahal baru lepas habis jalan jalan ke pulau pinang . * aha ~ cerita pasal pulau pinang tu , next tyme ye . promise ! :) * & now nak citer pasal due minah yang tak reti bersyukur & tak reti nak hargai perasaan orang laen . meh meh , ikuti story nyee ~

semalam , saye masih lagi pening pening , sebab tak biase naek bas pergi jauh jauh . then , ade laa sorang member ni , tolong beli kan saye gule gule . sebab tu je salah satu cara yang boleh wat saye oke sikit . minyak minyak ni saye tak suke . allergic . hahaha :)) . then , die pon turun laa beli kat petronas . * ehh awak semua , saye tak suruh die beli ye , die yang terlebih baek hati nak pergi beli untuk saye . jangan salah faham ye . hee ~ *

then , da beli , die pon bagi laa kat due orang minah ni , mintak tolong bagi kat saye . * guess what ? * diorang tak nak tolong pon at first . tp last last salah sorang minah tu , amek gak laa gule gule tu . kenape ekk ? sumpah , saye tak tau nape diroang tak nak tolong bagi kat saye . padahal sebelum bas tu berhenti kat petronas , siap tanye saye lagi , nak pergi toilet ke tak . saye jawab tak , sebab kalau saye turun kang , pening lagi .

siap member saye tu pon tanye saye nape . mane laa saye taw nape . die ingatkan saye marah minah due ekor tu . * hishhh ~ ta de mase tol nak marah minah minah sengal tu !*



tapi sekarang , saye memamg betol betol marah . depan je baek , senyum senyum . padahal belakang , macam hantu syaitan . * SHIT betol laaa ! * kalau lah saye taw bende ni awal awal , diroang tu memang tak de projek laa untuk subjek en.fakri . tapi sebab saye fikir member , saye bagi gak laa projek tu kat diorang . member ? * ciss , diorang tu musuh dalam selimut aku , rupe rupe nye ! hahaha :)) *

p/s - hey kau berdue , dengar sini ehh ! aku tak halal projek yang aku bagi kat korang tu . penat penat aku pergi kuantan , bagi kat korang projek tu . last last kau bagi aku sesuatu yang aku tak pernah expect langsung ! even kau cantik macam bidadari pon , kalau tak reti nak jage perasaan orang lain , kau lah bitch yang paling aku benci kat dunie . * stop judging me . aku tak perlu kawan yang talam sejute muke ni . *


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit