Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

buat KAMU yang bertakhta di hatiku :'(
Monday, April 18, 2011 | 9:42:00 PM | 0 comments
after presentation da mule rase tak sedap hati .
tak tau lah kenapa .
then , balik bilik , nak tutup langsir .
botol kicap terhempas ke lantai & jatuh berkecai .
lame merenung botol kicap yang dah pecah tu .


then , tadi saye usaha jugak untuk online .
padahal sebelum ni , kalau tak online pon saye tak kisah .
sebab saye taw awak akan faham keadaan saye .
tibe tibe hati memang tergerak untuk tengok wall awak .
saye tak tau die sape . 
mungkin kakak awak .
* sumpah saye memang tak kenal semua ahli keluarga awak .

kalau awak dengar lagu ni , hayati laa .
saye rasa perhubungan kita tak direstui .
belajar lah setinggi mana yang awak mampu .
awak kena ingat , awak lah harapan keluarga awak .
saye bahagia dapat kenal awak walaupun untuk sementara .
awak yang terbaik yang pernah saye kenal .
* thanx for being there for me .


p/s - g usah peduli lg ama aku . aku pengen sendiri . TITIK !

maaf kalau blog tak kan diupdate buat sementara waktu . kesulitan amat dikesali :'(


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit