Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

1 april punye story ~
Friday, April 1, 2011 | 8:24:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum w.b.t.  hye peps , sehat semuanya ? saye pon sehat ary ni . tiade lagi rase resah yang membelenggu jiwe . hehe ;p . diam ta diam , hari ni dah pun 1 april 2011 . ehh cepat pulak mase berlalu . dan ini bermakne tinggal sebulan je lagi perjalanan saye di jengka ni . * & setalah tu , akan diketahui kelak .

Malam semalam tidur lewat gara gara study tak habis . pukul 3 lebih baru lah saye bergerak ke katil . kalau tidur awal pon , bangun lambat jugak . baik terus tidur lambat , at least sempat gak laa saye tengok calculation yang masih tak faham faham . bangun subuh dan bergerak semula ke katil sampai laa pukul 10 pagi . tu pon rase mengantok tak hilang lagi . 
 * jangan tak tahu , saye memang kuat tido . haha :))

Tengah syok study , tetibe ade sorang member panggil . ingatkan nak tanye steel . * ceh , perasan jap ! haha :)) . rupe rupe nye die nak tanye pasal bas nak pergi temerloh . saye pon rilek laa jawab . tak sangke die tanye tu penuh dengan makne . die nak balik rumah sebab adik die meninggal pagi tadi . guess what i felt ? hari tu adik roommate meninggal , & now adik ex-roommate last sem pulak meninggal . * innalillah hiwainna ilaihirojiun , yang hidup pasti akan kembali kepadaNya .

Kemudian nye menjawab test dari jam 3.05 petang sehingga jam 4.35 petang . soalan senang tapi sebab saye yang jawab , maka semua jadi susah . semua serba tak kene  . tak well prepared ! benci bile keadaan jadi macam ni . ilmu tak berkat ? banyak mengumpat lecturer ? @ dose dengan kawan kawan ? * maafkan aku , wahai insan yang bergelar manusia .

After test , saye pon bertungkus lumus mencari member untuk beli kan tiket dari kuantan ke Kelantan . bak kate kawan kawan saye , “ tak de pulak pakwe kat kuantan “ . & saye pon dengan selambanye cakap , “ pernah ade dulu tapi da putus “ . aha ~ & ade lah beberapa member yang tau pasal story tu , semua pandang cam tak puas hati , seolah olah na bagitau saye supaye jangan ingat lagi semua tu . * don’t worry sayang sayang ku , saye kan da ada si dia . last last suh jat tolong pergi beli . kalau bab tiket , mesti akan susah kan die . this for the 2nd tyme . ish ish ish . malu pulak rase .

Sekarang masih berteleku di atas katil sambil jari jemari menaip sesuatu yang tah bape ratus patah perkataan . * kalau lah spm dulu boleh buat sepanjang ni , bukan kah bagus ? haha :)) minggu ni tak balik sebab . . . owh saye sendiri pon tak tau ape sebab nye . padahal sabtu & ahad tak de aktiviti pon . cluzmate saye cakap , “ selamat berhujung minggu d jengka “ . sesuatu yang sangat saye tak suke .

p/s – masih lagi tergamam atas kehilangan sorang lagi adik kawan :'(

Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit