Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

early in the morning ~
Tuesday, March 29, 2011 | 2:57:00 AM | 0 comments
assalamualaikum w.b.t
masa sekarang sudah jam 2.25 pagi
tapi saya masih tak tido lagi
petang tadi after solat asar , saye da tido sampai maghrib
* sah , belum layak jadi isteri orang . haha :))
so sekarang , mata macam belum minta ditutup .
jadi saye pon berjage laa .

now , i'm doing my part time job .
tengah ajar kawan .
SOIL ENGINEERING .
subjek part 4 , sekarang da part 6 .
* woiyyy pina , sok bagus kamu yaa . haha :))

harap maaf ye , saye bukan nye bajet bagus .
tapi ni laa favourite subjek saye sepanjang kat jengka ni .
na cakap susah , boleh tahan laa .
tapi dah minat kan , semua boleh setel . hee ;p
* ta belagak , tapi betul kan ? kalo dah minat , semua jadi senang :)


then , jumaat ni pulak ade test steel & timber design .
subjek paling tough kot untuk sem ni .
satu ape pon belum sentuh .
projek banyak sangat .
sentuh yang tu , yang ni pon na sentuh .
* last last , sentuh laptop lagi bagus . lalala ~

so sekarang , jam da pukul 2.51 pagi .
kelas da tamat sebab kawan saye tu tak sihat .
sian die , get well soon ye .
sorry , ta dapat ajar sampai habis .
jumaat ni kamu tu ade due test .
* jiayou , jiayou !

si dia pon awal awal da offline sebab tunggu saye online lambat sangat .
biarlah kalau dia merajuk pon .
esok luse baik semula .
adat bercinta lah konon konon nye .
* menyampah ! hahaha :))

p/s - gudnyte all . sweet dream . have a nice sleep :)


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit