Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

so touch :-*
Friday, February 25, 2011 | 12:12:00 PM | 0 comments
firstly na cakap , " yeah , i'm done for three tests for this week ! "
now i'm home .
sangat teruje + terharu sebab last week ta balik .

secondly , nah tengok ni .


hah , impressed tak ?
frankly speak , saye ta suke english .
tu laa antara subjek saye yang paling terok sekali .
* spm dapat a & muet dapat band 3 . terok kan ? haha :))

actually lagu ni si dia yang bagi .
sangat laa terkejot sebab tak penah penah die minat lagu english .
nak speaking pon bukan maen liat lagi .
* buang tebiat ke ape orang tue ni ? lalalala ~

dia cakap lagu ni selalu maen kat Kiss FM .
saye pon ta sure sebab memang da lame ta dengar radio tu .
die cakap die sanggup laa bukak dictionary semate-mate nak tengok maksud lirik lagu ni .
* sangat terharu , bukan ? hihik ;p

saye pulak , 1st tyme denga , " tah pape lagu ni " 
2nd tyme denga tengok kat youtube with lyrics .
" alamak , sweet tol laa die ni . hee ~ "

p/s - thanx 4 dis song , dear :)


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit