Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
My Love Is Yours :)

CNY's holiday ~
Wednesday, February 9, 2011 | 8:30:00 PM | 8 comments
assalamualaikum w.b.t . * sile jawab salam ye bagi yang beragama ISLAM ! * ape punye tajuk entri da ? bile CNY ? apesal baru update blog hari ni ? semakin lama hati semakin bosan terhadap laman sesawang . * cewahh , padahal sebab ta de orang tersayang * ta kisah laa CNY da lame berlalu ke , baru semalam ke , saye peduli ape ? blog saye kan , suke hatu saye laa na tulis ape . someone asked me , " nape da ta update blog ? ta kan doc ta bagi ? " . * haiyaa , doc bagi je tp saye yang lagi tiade mood *  tapi skunk mood sudah kembali ye :)

meh nak cite pasal cuti . saye balik umah 27hb Januari . dengan langkah yang sangat teruje saye sampai temerloh pukul 5.25 ptg . awal kan ? * saye kalo bab balik memang nombor SATU * then , kol abah , mane laa taw dia baek hati na jemput saye kat temerloh . penat jari mendail , dia masih ta angkat . * cube teka dia pegi mane ? * dia solat asar kat masjid abu bakar , then pergi minum ngan kawan dia tp phone tinggal dalam kete . * abah , dop suke balik naek bas ! haha :)) * malam nye merewang ke the store with kaklong + pah . pah na cari baju baru utk dipakai pada hari esok nye . lame gak melepak d the store . borak ngan fify a.k.a kawan pah . 

keesokan hari nya , 28hb Januari . hari yang sangat d tunggu tunggu . test jpj moto + kete . cuak meyh . hari dah laa ujan . ingat kan test cancel * aha , ingat macam belajar kt jengka ke , pina ? * test maseh berjalan seperti biase . alhamdulillah , saye LULUS moto + kete ! * dengan jaya nya , oke ! lalala ~ so pasni boleh laa merempit ke bandar . * perkara yang tak pernah terbayang dek akal ku . haha :)) * but nampak incik driver pakai uniform sekolah . sangat tak seswai untuk die . * belajar rajin rajin ye adik , boleh masuk U , amek kos yang bagus & hot :) *


kiri bukit & kanan parking . done , dear :)


ni litar motor . d tengah tengah ladang kelapa sawit ;p

30hb Januari , kami ke jerantut . balik kampung , melawat sedare mare yang ade . & yang paling jumpe hanan gedix . * sayang hanan walaupon die gedik . haha :)) *


my hanan gedix with pinky shirt :)

setelah beberapa lame memerap kan diri d rumah , saye akhirnye keluar ngan membe , pini pada 2hb Feb . keluar makan mcD dengan pah sekali . memandang kan pah rehat , jadi kami lunch bertiga . da siap makan , saye dan pini pon merayap laa ke the store . hajat hati na jalan jalan je . tetibe jumpe satu baju yang sangat menarik hati . * duet ta bawak , cam ne na beli ? * actually hari yang saye keluar tu , saye langsung ta bawak purse . duet pon pinjam duet kaklong sebanyak RM20 . purse tertinggal dalam kete mak . mak pulak kat kuantan . memang sah laa ta kan dapat na beli baju tu pada waktu tu . maka nye terjadi lah satu idea jahat yang ta menjadi sbb akhirnye saye borrow duet pini . * thanx banker . laen kali hulur duet lagi ye . hee ~ *

4hb Feb , sekali lagi kami merewang . pah cuti sbb tokey die na raye . fifi pulak memang da ta keje . pini masih cuti mid-sem macam saye . merempit ke temerloh . otw ke temerloh , fifi yang bawak . sbb saye memang fail moto ni , ta suke ! otw home , saye yang bawak , pini bonceng saye . * unbelieveable , mmg ta sie sie laa amek lesen , pina . lalala ~ * even mak da warning awal awal supaye saye ta bawak moto , tp saye tetap gak berdegil nak bawak . kalo tak na buat ape amek lesen ? * ta kan semata mata nak tunjuk kat anak & cucu kot . haha :)) *


otw ke temerloh , with fify :) . pah naik moto ngan pini .

last keluar petang 5hb Feb . kua g beli barang utk balik asrama . 9 hari da rupe rupe nye saye kat umah . ta sedar mase berlalu . satu kerja pon ta siap . langsung ta de istilah study d umah . yang ade hanye lah tv , on9 & tidur serta merewang . * yeah , boleh naik poniter ke sem ni kalo macam ni perangai nye ? ish3 *

6hb bergerak balik ke jengka . sampai d jengka jam 7 malam . * mak , abah , pina ta na dok sini laaa ! * cepat laa mase berlalu . ta saba na cuti sem , ta saba na keje & the most important thing ta saba na kumpul duet utk kawen taon depan . * korang yang bace ni , jemput laa datang ye :) * 

p/s - time kaseh sebab bace karangan spm terbaik ni . haha :))


Older Post | Newer Post
♥ Owner ♥

Photobucket
Sayang ! Thanx for dropping by . do read , do follow . do hate , do leave this page immediately . thank you :)

♥ click to see more ♥

Entries About Links

♥ My Love ♥

Photobucket
the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling , and the next best thing is to know that . . .
u're the reason behind that SMILE

♥ Heart Song ♥


Credit